Пристолична сільська територіальна громада


Меню сайту
Погода
Щасливе
РЕКЛАМА
сайти
ПОШУК НА САЙТІ
Вхід
 
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Сесія Щасливської сільської ради
18:53
Сесія Щасливської сільської ради


Чергова сесія Щасливської сільської ради 6 скликання відбудеться 21 лютого 2012 року в приміщені Щасливської сільської ради за адресою вул.Фестивальна 9.

Переглядів: 864 | Додав: Адміністратор
Всього коментарів: 3
3 Даша:)  
0
Спасибо учтём!!!!!!!!!!!!

2 Vanga  
0
1) Засідання сесій - відкриті і гласні, а це значить, що всі жителі села мають право бути на них присутніми. Але голос мають тільки депутати.
2) Згідно ЗУ України, населення делегувало депутатам представляти свої інтереси при владі. а тому депутати ПОВИННІ при отримання порядку денного кожної наступної сесії, ознайомити його із виборцями. щоб ті могли внести свої доповнення/ корективи, або висловити побажання щодо голосування - цього не робить ЖОДНИЙ депутат сільради
3) Згідно ЗУ України оголошення про сесію та порядок денний має бути опублікований за 20 робочих днів на дошці оголошень, на сайті сільради, у газеті, щоб всі виборці могли ознайомитись із переліком питань, та власне сесією. Цього сільрада не робить, чим порушує ЗУ "Про доступ до публічної інформацію" й низку інших законів України.
4) Ціни на збільшення тарифів ЖКГ обов"язково повинні розглядаится на сесії.
5) Якщо Ваш депутат нічого не робить на окрузі і не звітується за свою орботу - відкликайте його.
6) Звітуватися про стан справ у селі, пророблену роботу. витрачені кошти повинен і сільський голова не рідше разу на рік, чого М.Ф. не робить.
Так що ходіть на сесії. Дивіться як відстоюють ваші права ті. кого ви обрали

1 Даша:)  
1
Добрый день,а вы не подскажите на сесии будет расматриваться вопрос,по поводу повышения цен на воду и водотвод????и могут ли жители села присуцтвовать на ней???


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Щасливе © 2024