Пристолична сільська територіальна громада


Меню сайту
Погода
Щасливе
РЕКЛАМА
сайти
ПОШУК НА САЙТІ
Вхід
 
Головна » 2016 » Квітень » 29 » Перша перемога людей над сміттєбізнесменами
23:34
Перша перемога людей над сміттєбізнесменами

 У чистий четвер 28 квітня, громада с. Щасливого і Пролісків отримала першу серйозну перемогу над сміттє-бізнесменами. Щасливська сільська рада виграла суд проти сміттє-фірм "Металіст" і "Вест Менеджмент Системс".

Ці фірми з великим російським капіталом вже кілька років тероризують, підкуповують, дурманять наших людей, аби тільки побудувати в нас гігантський надприбутковий сміттєкомплекс. Навіть в переддень суду 26-27 квітня їхні гінці ходили з пайками по нашим селам, скуповуючи голоси "за" сміттєзавод.

Та не дивлячись ні на які інтриги і липових "громадян", яких цілими пачками привозили до суду, судді Київського обласного господарського суду винесли 28 квітня справедливий вирок на користь людей: ДОГОВІР ОРЕНДИ 19га ЗЕМЛІ ПІД СМІТТЄЗАВОД - РОЗІРВАТИ, А ЗЕМЛЮ - ПОВЕРНУТИ СЕЛУ.

Дякуємо всім, хто вніс свій внесок у цю перемогу:

юристу Щасливської сільської ради Тетяні Прилуцькій, юрис-консульту Тарасу Кузику, активним громадянам Щасливого, Пролісків, Чубинського і М.Олександрівки, активістам місцевої ГО "За чистий край", голові і депутатам Щасливської сільської ради О.Бовсуновському, Л.Кущенко, П.Котлінському і окрема подяка - нашим шанованим АТО-шникам М.Міщанчуку, Я.Мельниченку, О.Чаморсову та ін. Наші хлопці проявили активну громадянську позицію, подавали клопотання, їздили до суду, всіляко допомагали перемогти "російських агресорів" не тільки на війні, а й під стінами власних домівок.

Зрозуміло, що остаточно війну проти сміттєзаводу ми ще НЕ виграли - бо будуть іще з боку опонентів протести, апеляції.

Але в першій серйозній битві ЛЮДИ вийшли переможцями.

Є правда на цій землі. Щасливих свят нам усім, дорогі земляки!

З повагою,

Голова громадської організації "За чистий край" Антоніна Малишева

Переглядів: 676 | Додав: Адміністратор
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Щасливе © 2024