Пристолична сільська територіальна громада


Меню сайту
Погода
Щасливе
РЕКЛАМА
сайти
ПОШУК НА САЙТІ
Вхід
 
Головна » 2012 » Березень » 7 » Юні боксери повернулися зі змагань переможцями
00:14
Юні боксери повернулися зі змагань переможцями

  Протягом двох днів, 25 та 26 лютого, в селі Требухів проходила відкрита першість Броварського району з боксу. Тут відбулися напружені поєдинки між спортсменами Київщини та Черкащини. У змаганнях взяли участь більше 120 боксерів різної вікової категорії (1995 р.н. – 2002 р.н). Не оминули такого заходу й спортсмени сіл Щасливе та Проліски (СК «Олімп»), а також з Дударкова (СК «Олімп»), які вибороли немало нагород.

Так, у різних вагових категоріях перемогу здобули Максим Дубоділ (с. Щасливе), Максим Гоголь (с. Дударків), Андрій Олійник (с. Проліски). Другі місця в змаганнях дісталися Віталію Форсу та Артуру Мартиненку зі Щасливого, Роману Гоголю та Володимиру Клишті з Дударкова. А ось третю сходинку спортивного п’єдесталу посів Владислав Громов зі Щасливого.


Варто зазначити, що особливі спортивні здібності та силу волі на боксерському рингу проявив 10-річний Максим Дубоділ, який, маючи вагову категорію 36 кілограмів, виступив у вищій ваговій категорії й досяг значного успіху.

Переможці та призери нагороджені медалями та цінними подарунками. Тренують вище названих спортсменів Олександр Загурський та Олександр Бабюк

Андрій Риженков

Джерело - газета "Вісті Щасливе"

Переглядів: 632 | Додав: Адміністратор
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Щасливе © 2024